Overslaan en naar de inhoud gaan

Ladies' Circle Utrecht start UL-TEAM nieuw jaar

01/04/2017

Als Ladies van LC17 Utrecht kijken we terug op een heel fijn jaar. De sfeer in de groep is super enthousiast, ongedwongen en prettig. Met als gevolg dat iedereen gemotiveerd is zich massaal in te zetten voor goede doelen. We zijn zelden zó actief zijn geweest als de afgelopen maanden. “Het is alsof ons kluppie vleugels heeft gekregen”, aldus Barbara Knols. Ze zegt het met wat spijt in haar stem, want Barbara heeft in maart samen met Constance Waardijk afscheid genomen. “Ik vind het zo gezellig, ik zou eigenlijk niet wíllen stoppen!”

Gebruik van elkaars kracht
Meer dan ooit hebben we onze handen uit de mouwen gestoken: kerststukjes maken met de meervoudig gehandicapte bewoners van Bartiméus, high-tea met eenzame ouderen via Stichting met je hart Utrecht, wandelen met de bewoners van een verzorgingshuis tijdens ons weekend in Gouda en in onesies huppelen op de Huishoudbeurs voor Make a Wish.

Kers op de taart
Als kers op de taart organiseerden we een paar weken geleden een weergaloze après-ski party in de Utrechtse studentendiscotheek Woolloomooloo. Met meer dan 350 feestgangers wisten we meer dan 6.000 euro op te halen voor Stichting Leergeld Utrecht. Deze stichting ondersteunt kinderen die leven in gezinnen met armoede.

Ul-team 17
Het nieuwe jaar gaan we in met het thema Ul-team 17. Aan het woord ultiem plak je louter positieve, constructieve en optimistische termen. Dat vinden wij er zo leuk aan. Want we willen in het komende jaar toch vooral die ongedwongen vrolijkheid vasthouden. We willen ultiem feesten, ultiem delen en in actie komen. Dat krijgen we voor elkaar als T-E-A-M. Vandaar Ul-team 17, in het jaar 2017, als LC17 Utrecht. We hebben er zin in!