Overslaan en naar de inhoud gaan

LC17 Utrecht organiseert nostalgische high tea voor ouderen

15/01/2017

Ladies' Circle Utrecht organiseerde in samenwerking met Eet met je Hart op zondagmiddag 15 januari een high tea voor ouderen in De Bilt. Het was een zeer geslaagde, gezellige en nostalgische middag. Onder het genot van lekkere hapjes keken de ouderen en Ladies gezamenlijk naar oud beeldmateriaal uit de archieven van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. 

Swiebertje, Willem Ruis en Fabeltjeskrant
Swiebertje, Willem Ruis, Floris en vele anderen kwamen voorbij. De ouderen genoten van alle herkenbare herinneringen. Jong en oud zong mee met de Fabeltjeskrant en genoot van de taartjes en sandwiches die de Ladies zelf hadden gebakken en gesmeerd.

Eet met je hart
De middag was in samenwerking met Stichting met je Hart Utrecht die eenzaamheid wil tegengaan door het mogelijk maken van waardevolle ontmoetingen met buurtbewoners en ouderen. In totaal waren 25 ouderen deze middag door de Ladies vanuit huis opgehaald. De reacties waren na afloop zeer positief en dankbaar. Iedereen heeft genoten - van de gezelligheid, de herinneringen en de lekkere hapjes.