Overslaan en naar de inhoud gaan

#Proud op Ladies’ Circle Utrecht

03/04/2018

Ladies’ Circle Utrecht is #proud het nieuwe Circle-jaar ingegaan. Proud op wat wij als groep vrouwen samen voor elkaar weten te boksen. Proud dat iedereen zoveel inzet toont en loyaal is. Het resultaat? Een hechte club van 15 bruisende dames.

We hebben de afgelopen twee jaar veel nieuwe Ladies mogen verwelkomen en om een geolied team te worden en te blijven is het fijn dat ieder een eigen plek in de groep weet te vinden. Iedereen probeert zoveel mogelijk aanwezig te zijn op vergaderingen, mee te gaan met het weekend en mee te doen aan de goede doelen-activiteiten. Daardoor hebben we veel voor elkaar gekregen het afgelopen jaar. 

We maakten veel lol tijdens ons weekend, de sinterklaasviering, terrasavond, nieuwjaarsborrel en familiedag. Maar naast vriendschap zetten we ons vooral ook in voor het goede doel. De serviceprojecten van afgelopen jaar stonden in het teken van het 'goed doen' voor de ander. We maakten kerststukjes bij blindeninstituut Bartiméus in Doorn, een jaarlijks terugkerende activiteit. We zamelden gevulde rugtasjes in voor Syrische vluchteling-kinderen op Lesbos en we verzorgden een high tea voor een groep kwetsbare ouderen in samenwerking met 'Eet met je hart'.

Samen met andere Circles - De Liemers, Barneveld en Eindhoven - treffen we nu voorbereidingen om ‘Ladies for Linda’ (Linda Foundation) op de kaart te zetten en te pitchen voor het potentiële nieuwe landelijke doel. Het is heel leuk om dit samen met andere Circles op poten te zetten. Erg aantrekkelijk om op zo’n inhoudelijke manier met andere Ladies uit het land samen te werken.

Afgelopen jaar stond ons jaar in het teken van Ul-team. Aan het woord ultiem plak je louter positieve, constructieve en optimistische termen. Dat vonden wij zo leuk aan het thema, de ongedwongen vrolijkheid vasthouden. Ulteam-voorzitter Dafna heeft nu afscheid genomen, we willen haar op deze plek nog heel erg danken voor haar inzet. Gelukkig gaat ze nog mee naar het landelijke gala in Delft, en neemt ze hopelijk nog meer oud-Ladies mee. We hebben er zin in!