LC presents : 80’s DISCO! 

Op 23 maart 2019 organiseren wij een feest wat je absoluut niet moet missen! In de WOOLLOOMOOLOO in Utrecht start de party om 21:00 tot 01:00 uur.

Koop nu je kaarten via een Lady van LC a € 12,50. 

Alle opbrengsten gaan naar Stichting de Vrolijkheid.

 

 

Stichting De Vrolijkheid investeert met kunst in de ontwikkeling en empowerment van kinderen, jongeren en hun ouders in asielopvangcentra.
De Vrolijkheid streeft ernaar het leven in asielzoekerscentra voor jonge bewoners minder schadelijk te maken. Alle kinderen zijn levenskunstenaars. De Vrolijkheid wil jonge azc-bewoners de ruimte bieden dat te blijven,
waar zij zich na hun tijd in het azc ook zullen vestigen. En kinderen structureel de mogelijkheid bieden “kind” te kunnen zijn en zich te kunnen uiten, mét of zonder taal. In workshops krijgen ze de gelegenheid hun talenten te ontwikkelen en hun veerkracht te versterken.
Het ontwikkelen van talenten van kinderen in een azc vraagt om een speciale aanpak. Jaren geleden werd gezien dat ze niet uit de voeten konden met bestaande methodieken. Dus hebben ze zelf een visie ontwikkeld aangepast op de specifieke situatie van kinderen in een azc

STEUN DEZE MOOIE STICHTING!! 

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment