Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Ladies Circle.

 • 30/09/2017
  rugzakjes vluchtelingen
  Ladies' Circle Utrecht richt zich dit jaar niet zozeer op grote geldverzamelingsacties maar zet meerdere kleine handen-uit-de-mouwen-acties op touw.
 • 01/04/2017
  Als Ladies van LC17 Utrecht kijken we terug op een heel fijn jaar. De sfeer in de groep is super enthousiast, ongedwongen en prettig. Met als gevolg dat iedereen gemotiveerd is zich massaal in te zetten voor goede doelen. We zijn zelden zó actief zijn geweest als de afgelopen maanden.
 • 09/03/2017
  Ga tijdens onze après-ski party met je vrienden op de foto en leg een mooie herinnering vast van de onvergetelijke avond!
 • 20/01/2017
  Op zaterdagavond 11 maart organiseert Ladies’ Circle Utrecht een après-ski party in de Woolloomooloo, beter bekend als “de Woo”. Het belooft een spetterende feestavond te worden en de opbrengst gaat naar het goede doel!
 • 15/01/2017
  Ladies' Circle Utrecht organiseerde in samenwerking met Eet met je Hart op zondagmiddag 15 januari een high tea voor ouderen in De Bilt. Het was een zeer geslaagde, gezellige en nostalgische middag. Onder het genot van lekkere hapjes keken de ouderen en Ladies gezamenlijk naar oud beeldmateriaal uit de archieven van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid.

Pagina's